Steaua debuteaza în 2016 la Chiajna! Echipa lui Reghe e FAVORITA;

0
630
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna – Steaua se joacă luni, 15 februarie, ora 20:30, pe Dolce Sport 1. După transferurile din această iarnă, plus pregătirea făcută alături de „magicianul” Neubert, campionii au devenit o sperietoare pentru toate adversarele. – See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-debuteaza-2015-la-chiajna-echipa-lui-reghe-e-favorita-653183#sthash.5OKld2sY.dpuf

Steaua a făcut transferuri foarte sonore în pauza de iarnă și pornește acest retur ca principala favorită la titlu. Este o părere unanimă, deși campioana este abia pe locul 4. Laurențiu Reghecampf are planuri mari și, spre deosebire de antrenorii rivalelor, nu s-a ferit să o recunoască.

A anunțat, inclusiv, că țintește intrarea în play-off de pe primul loc. Steaua și-ar putea face ușor treaba, în condițiile în care are 3 meciuri relativ facile pînă la finalul sezonului regulat. Pare însă greu de crezut că Astra ar putea să piardă avantajul de 6 puncte, chiar dacă programul giurgiuvenilor este ceva mai complicat.

Dintre transferurile realizate de Steaua, doar Marica este sigur de locul de titular. Tamaș are și el șanse mari să prindă primul „11”. Pintilii, Bawab și Momcilovic au concurenți importanți pe posturile lor, iar Gebhart și Bourceanu nici măcar nu sînt apți din punct de vedere fizic. Chiar și așa, este de așteptat ca Steaua să bifeze o victorie facilă la Chiajna.

Informaţii utile:

* Steliștii au provocat un scandal în Liga 1 pentru că nu au lăsat jucătorii la selecționata divizionară pentru a-și putea face pregătirea de iarnă cît mai bine.

* 4 meciuri a jucat Steaua de la revenirea lui Laurențiu Reghecampf și toate au fost cîștigate.

* Chiajna a reușit două transferuri de marcă: Artem Milevski, fost la Dinamo Kiev, și Christian Obodo, fost la Lazio. Au mai venit Feussi și Neluț Roșu

* Momcilovic, Tamaș, Marica, Bourceanu, Gebhart, Bawab și Pintilii sînt jucătorii cu experiență aduși de Steaua. Au plecat Tahar, Guilherme, Enceanu și Tudorie. Breeveld, Alcenat și Tade sînt excluși din lot

Ultimele 3 meciuri

Concordia acasă

20.11.2015 Concordia – CS U Craiova     0-2

01.12.2015 Concordia – Viitorul      2-2

11.12.2015 Concordia – ACS Poli    2-2

Steaua afară

02.12.2015 ASA Tg. Mureș – Steaua      1-1

14.12.2015 Viitorul – Steaua  0-1

17.12.2015 Viitorul – Steaua 0-1 (Cupă)

Echipe probabile:

Concordia (4-2-3-1): Matache – Bărboianu, Mamele, Tincu, Feussi – Obodo, Roșu – Serediuc, Cristescu, Purece – Milevski. Antrenor: Adrian Falub.

Steaua (4-2-3-1): Niță – Papp, Varela, Tamaș, Toșca – Pintilii, Muniru – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Marica. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

– See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-debuteaza-2015-la-chiajna-echipa-lui-reghe-e-favorita-653183#sthash.5OKld2sY.dpuf

Concordia Chiajna

www.fanatik.ro

copyright www.chiajna.com