Chiajna da afara o echipa; întreaga;. Dina: "Sunt pregatit, am oferte"

0
470
Concordia Chiajna
Mihai Dina marcheaza golul doi al Concordiei Chiajna de langa Alexandru Mateiu si Fernando Boldrin

Concordia Chiajna

 Revoluţie la Concordia Chiajna. 11 fotbalişti au fost chemaţi de conducerea administrativă a echipei pentru a-şi rezilia contractele.

Concordia Chiajna – pe locul 12 în Liga 1, cu doar 17 puncte acumulate – pare să se fi resemnat cu gândul că va lua drumul ligii secunde. Oficialii clubului vor să reducă la minimum costurile, astfel că astzi, la o zi după reunire, nu mai puţin de 11 jucători au fost chemaţi pentru a semna rezilierea contractului.

Silviu Pană, Cristian Sârghi, Cătălin Ţâră, Bruno Madeira, Marin Marian, Alexandru Vagner, Răzvan Grădinaru, Ion Lucian, Cristian Ciobanu, Marian Constantinescu şi Mihai Dina nu vor mai face parte din lotul lui Adrian Falub şi, ca atare, nu vor pleca în primul stagiu de pregătire al echipei, chiar dacă nu îşi vor clarifica situaţia.

Nu cred că au procedat corect față de noi. Ar fi putut să ne anunțe imediat după jocul cu Botoșani și cred că era mai bine pentru toată lumea. Poate până acum mulți dintre noi am fi fost pregătiți și nu am fi avut această surpiză neplăcută. Eu unul sunt pregătit, pentru că mai am contract până la vară și era normal să caut variante. Am oferte și din țară și de afară, dar sunt jucători care mai au și un an şi jumătate de contract sau chiar mai mult și nu cred că vor pleca așa ușor. Plus că toți avem și restanțe salariale de două luni și jumătate. Știu că echipa nu a avut un sezon de toamnă deloc bun, dar să nu se uite că în vară au fost multe schimbări în lot. Şi schimbările de antrenor cred că au contat în această perioadă. Cu noi sau fără noi, sperăm ca echipa să se salveze„, a declarat în exclusivitate atacantul Mihai Dina, pentru DigiSport. Jucătorul născut la Craiova, are două oferte din Cipru și Grecia și una din România.

De notat că Alin Buleică și Adrian Cristea, accidentaţi în ultima perioadă, au fost prezenţi la reunirea echipei. Cei doi au trecut cu bine peste problemele medicale şi sunt apţi de joc.

Intrat în direct la Digi Sport, antrenorul Adrian Falub a confirmat că oficialii vor să renunţe la jucători, însă crede că acest lucru nu va afecta atât de tare echipa.

Nu ştiu dacă se numeşte reziliere, vrem să renunţăm la ei. Deocamdată ei sunt sub contract. Noi avem 31 de jucători în lot, renunţând la aceştia, rămânem cu un lot normal. Renunţăm la cei care au evoluat mai puţin„, a spus tehnicianul.

Concordia Chiajna

www.prosport.ro

copyright www.chiajna.com