A început morisca demiterilor în Liga 1! Chiajna, prima echipa care îsi schimba antrenorul în noul sezon. Cine îi ia locul lui Baciu?

0
530
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna este prima echipă din Liga 1 care îşi schimbă antrenorul în acest sezon. Cu două puncte strânse în primele cinci etape, oficialii grupării ilfovene au decis astăzi să se despartă de tehnicianul Marius Baciu, anunţă Dolce Sport

Înfrângerea cu CS U Craiova, scor 0-2, i-a fost fatală fostului fundaş al Stelei, care fusese numit antrenor al Chiajnei în finalul sezonului trecut. Connform sursei citate, înlocuitorul tehnicianului de 40 de ani va fi Cornel Ţălnar, ultima dată la FC Braşov.

Liber de contract din 2014, Tălnar (58 de ani) are aproape 20 de ani de experienţă în antrenorat, în CV-ul său fiind echipe precum Inter Sibiu, U Cluj, FC Braşov sau Ceahlăul Piatra Neamţ. Cariera sa de antrenor a fost însă legată în cea mai mare parte de Dinamo, unde a evoluat şi ca jucător, fiind considerat mai mereu o „manta de vreme rea” pentru clubul din Ştefan cel Mare. De-a lungul anilor Ţălnar a pregătit-o în cinci rânduri pe Dinamo, de cele mai multe ori ca interimar.  Ţălnar a avut şi o experienţă în străinătate, în 2013 fiind numit principal al grupării Oman Club, din Oman.

Concordia Chiajna

copyright www.chiajna.com