Chiajna s-a zbatut pentru salvarea de la retrogradare în sezonul trecut, însa; pretentiile sunt mult mai mari în noua editie de campionat

0
485
Razvan Tincu

Razvan Tincu

Chiajna şi-a propus să se claseze printre cele mai bune echipe din România, iar conducerea are multe motive să creadă în acest lucru. S-au făcut transferuri, salariile sunt plătite la zi, iar condiţiile de antrenament sunt printre cele mai bune din România.
Eu cred foarte mult in aceasta echipa. E o echipa cu jucatori talentati, de caracter, un vestiar frumos si eu cred ca putem realiza ceva frumos„, a spus Razvan Tincu pentru Dolce Sport.
Până să debuteze pentru Concordia, Răzvan tincu va fi fanul foştilor colegi de la Botoşani, în duelul din Euro League cu FC Ţkhinvali.
Voi tine cu ei. Si pentru Romania si pentru ei e o performanta. Ma voi uita la meci si le voi tine pumnii. Iar in meciul cu noi voi dori sa castig„, a mai spus Tincu.
Un alt jucator venit recent la Chiajna, Ștefan Bărboianu spune că se simte norocos, spre deosebire de foştii săi colegi de la Dinamo.
Multi dintre noi au rate la banca. Cand te duci la banca nimeni nu te intelege ca n-ai primit salariul„, s-a plâns Bărboianu.

Razvan Tincu

www.csconcordia.ro

copyright – www.chiajna.com