Chiajna – Petrolul 3-2

0
630
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

Chiajna – Petrolul 3-2. Concordia s-a impus, deși a fost condusă de două ori și s-a salvat dramatic

Concordia a învins-o pe Petrolul în ultima etapă şi s-a salvat de la retrogradare, după ce a profitat şi de egalul dintre Gaz Metan şi Braşov, care au remizat nul. În debutul partidei, de pe sinteticul de la Chiajna, Maftei a respins de pe linia porţii (7). În minutul 12, Petrolul a surprins asistenţa de la Chiajna după golul de 1-0 reuşit de Nkoiy, care, nemarcat de nimeni, a finalizat elegant din centrarea lui Ipsa (12).
Peste doar cinci minute (17), Concordia a reacţionat şi a egalat printr-o execuţie ce poate candida la golul anului în Liga 1, semnată de Adrian Cristea, jucător care nu mai marcase din 2013. Dina a ratat ultima ocazie importantă a primei reprize (22).
În minutul 52, Petrolul a trecut din nou în avantaj după ce Kronaveter l-a învins pe Matache. Chiajna a avut din nou puterea să egaleze (59) prin Purece, din pasa lui Maftei. Cristea a centrat iar Dina a fost aproape de gol. (65). Golul de 3-2 a fost reuşit însă în minutul 72 de MariusPena, care nu i-a dat nicio şansă lui Pecanha

Concordia Chiajna

www.csconcordia.ro

copyright www.chiajna.com