Victoria a venit cu probleme!

0
538
Oltchim

Oltchim

Oltchim a câştigat primul trofeu al sezonului, Supercupa României, dar Tadici are probleme de lot înainte de debutul campionatului. Chimistul ameninţă FRH cu demisia de la naţională.

de Eugen Dinu

Oltchim Râmnicu Vâlcea a cucerit la Chiajna primul trofeu al sezonului, Supercupa României la handbal feminin, după o luptă echilibrată contra Rulmentului Braşov. Partida a fost la un pas să nu se mai dispute, chimiştii acuzând faptul că ardelencele urmau să le folosească pe Spirova şi Gogârlă, ambele cu actele de transfer nefinalizate.

După parlamentări de mai bine de 20 de minute, managerul Roibu, prezent în tribună, a decis să-şi trimită în teren handbalistele. Finalmente a fost 28-24, după 60 de minute în care cele două formaţii au fost pe rând la conducere pe tabela de marcaj.

Gheorghe Tadici a lansat un atac violent la adresa arbitrajului şi a federaţiei: “Am jucat în permanenţă şapte contra zece, dar tot am învins. Probabil aşa se va întâmpla şi în campionat. Asta este, vom fi pregătiţi pentru orice şi tot noi vom fi campioni.

Iniţiativa cu Supercupa este lăudabilă, dar să fie respectate regulamentele, nu să facem reguli la ora jocului. Dacă ni se accidentau jucătoare, avea de suferit şi naţionala, nu numai Oltchimul. Aşa, păstram şi eu jucătoare de la naţională, le testam în Supercupă şi apoi le trimiteam acasă.

Am acceptat să joace Gogârlă, care este jucătoare de naţională, dar nu să fie testate toate străinele, noi nu suntem cobaii Braşovului”.

Oltchim

www.prosport.ro

copyright www.chiajna.com