Statia de mixturi asflatice Bucuresti

Pentru a aplica o politica de pret corecta si stabila in domeniul  infrastructurii, Alpine a investit in 2006 peste 5 Mil Euro in achizitionarea  celei mai moderne statii de asfalt din zona Bucurestiului, amplasata in comuna Chiajna, pe Soseaua de  Centura.

Datorita tehnologiei moderne folosite si instalatiei de ultima ora, aceasta  prezinta o performant,a ridicata atat cantitativ, 240 tone/ora, cat si  calitativ.

Toate procesele sunt controlate de sisteme electronice, asigurand dozarea  precisa, controlul temperaturii materiilor prime si calitatea ridicata a  mixturilor asfaltice.


Laboratorul propriu de testare, acreditat conform legislatiei in vigoare,  echipat cu tehnologii germane de ultima generatie, asigura respectarea calitatii  de care numele ALPINE a dat dovada pe parcursul intregii activitati atat in  Romania cat si in intreaga lume.

Astfel, speram sa dovedim un angajamentul ferm, pe termen lung, pe piata de  constructii din Romania.

Articolul precedentChiajna, comuna sportului
Articolul următorPremiera

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="tagdiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333"]
- Advertisement -spot_img

Latest Articles