PRIMELE CINCI LOCURI SUNA FRUMOS!

0
454
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

Luni, 13 August 2007

 

 

 

Antrenorul Concordiei Chiajna a discutat cu reporterul ProSport despre progresele pe care le-a facut echipa in ultimii doi ani, de stagiul de pregatire din Austria si de noile achizitii

Domnule Dumitru, cum se prezinta baza de antrenament de la Chiajna? Baza de antrenament e excelenta, iar terenul de joc este foarte bun.

Cum s-a modificat echipa pe timpul verii? A fost pastrat nucleu echipei din Divizia C, format din Balasa, Mihalache, Patru si Nae.

Ati adus si alti jucatori? Da, au sosit destul de multi jucatori in aceasta vara. Ei sunt: Antal Mihai (Juventus Bucuresti), Antal Liviu (FC Oradea), Cioalca (Targoviste), Chetan (Tricolorul Breaza), ei fiind jucatori de camp. De altfel, am adus nu mai putin de trei portari la echipa: Ionel Iacob (Poli Timisoara), Toma (Steaua), Stoica (Oradea).

Ce obiectiv ati stabilit pentru urmatorul sezon? La ce echipe avem in seria noastra, daca terminam in primele cinci e foarte frumos!

Care sunt jucatorii in jurul carora veti forma echipa in sezonul urmator? In principiu, eu ma voi baza pe: Toma, Nae, Cioalca, Mihalache, Balasa, Patru, Dena, insa ei nu sunt singurii. Am fotbalisti valorosi in lot.

In vara aceasta ati efectuat vreun stagiu de pregatire? Am fost in Austria pentru zece zile, in perioada in care Steaua a avut cantonament acolo. Am jucat cu Salzburg si am fost invinsi, iar cu Gloria Buzau au pierdut pe muchie de cutit.

Indisponbilitati in lot? Balasa si Marin au fost accidentati o luna, dar acum au revenit la ritmul normal.

Aveti un inceput de campionat destul de lejer, veti juca la Campina, apoi la Botosani si in etapa a treia la Ploiesti, cu Petrolul… Daca din primele trei etape scoatem sapte puncte, e formidabil!

Ce nu stie lumea despre Concordia Chiajna? Suntem o echipa mica, dar am promovat in fiecare an. Nu ne cunoaste nimeni, dar cu timpul or sa ne cunoasca!

Amicale disputate in pauza competitionala: Dunarea Giurgiu – Concordia Chiajna 2-1 Gloria Buzau – Concordia Chiajna 2-2 Inter Gaz – Concordi Chiajna1-2 Sportul – Concordia Chiajna 5-1 Concordia Chiajna – FC Drobeta 2-3
Amical programat: 15.08.2007 CS Otopeni – Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

www.prosport.ro
copyright www.chiajna.com