Angajatii ai unei S.C. ce au furat bunuri de peste 270 milioane lei, identificati de politistii ilfoveni

0
560
Breaking news. World news with map backgorund. Breaking news TV concept. Vector stock.

10 ianuarie 2005

Doi angajati ai unei societati comerciale din Comuna Chiajna, care au sustras  din firma diverse bunuri in valoare de aproximativ 270 milioane lei, au fost  identificati de politistii ilfoveni, a informat vineri Inspectoratul General al  Politiei Romane (IGPR).
In perioada octombrie-decembrie 2004, cei doi, unul agent de paza la societatea  amintita, in varsta de 27 ani, din judetul Prahova si celalalt, de 28 ani, din  Bucuresti, fost agent de paza la Departamentul de vanzari al aceleasi societati,  aflati in timpul serviciului, au sustras aparatura electronica si electrocasnica  prin falsificarea mai multor facturi pro-forma.
In urma cercetarilor efectuate, politistii au recuperat bunuri de aproximativ  110 milioane lei, gasite la locuinta tanarului de 27 ani.
Fostul agent de paza a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta de  retinere, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat Parchetului de pe  langa Judecatoria Buftea si Judecatoriei Buftea, cu propunere de arestare  preventiva pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Intrucat cel de-al doilea a disparut de la domiciliu, se intreprind masuri  pentru prinderea acestuia si pentru identificare tuturor persoanelor implicate.
Cercetarile sunt continuate de Politia orasului Buftea-Biroul Cercetari Penale  in colaborare cu Politia din Chiajna. ROMPRES